Breng jezelf weer in balans

Als de iTovi je heeft gescand, geeft het resultaten op emotioneel en lichamelijk vlak. Je ziet welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer terug in balans te brengen. Stel, je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit verhelpen, maar ook suppletie wordt weergegeven. Breng je lichaam en geest tot rust of geef het een boost met de aromatische en essentiële oliën in combinatie met de hoogwaardige diffuser van Young Living.

Wat is een scanrapport?

Zodra de scan is voltooid, toont de iTOVi-app de oliën en/of supplementen waarop jouw lichaam de sterkste reactie heeft gehad. Na een iTOVi-scan blijkt uit de resultaten dat het lichaam een ​​gunstige, sterke, goede of positieve reactie op bepaalde producten heeft gehad.

Belangrijk

De iTOVi scanresultaten zijn niet diagnostisch. iTOVi is een apparaat voor het volgen van reacties. iTOVi stelt op geen enkele manier een diagnose van uw lichaam; het laat eerder zien op welke producten uw lichaam het sterkst reageert en waar het behoefte aan heeft.