trajecten &
tarieven

VOEDEN OM TE BLOEIEN

Dit is het uitgangspunt van mijn werkzaamheden.

Vanaf hier wil ik terug naar de basis; kijken hoe ik samen met jou ervoor kan zorgen dat jíj weer lekker in je vel zit, dat jíj geen klachten meer ervaart, dat jíj jouw doel op het gebied van gezondheid kan behalen, dat jíj weer terug naar jouw balans gaat, dat jíj FLOURISHT!

Het optimaliseren en structureren van jouw voedingspatroon wil al veel teweeg brengen. Een advies dat bij jou past als persoon, zal op de lange termijn jouw doelen ondersteunen. Hiervoor hoef je niet eindeloos te diëten en calorieën te tellen. Het gaat om de voedingsstoffen die jij jouw lichaam toedient.

Kies een traject dat bij jou past en wij maken samen een plan maken om jouw doelen zo snel mogelijk te bereiken!

support package.

Wanneer jij je inschrijft voor dit traject, beginnen we met een intake van 1 uur waarin ik jou en jouw situatie wil leren kennen. Op basis van deze kennis geef ik jou persoonlijke adviezen en tips over voeding, suppletie, beweging en leefstijl.

Voordat jij bij mij op intake komt, ontvang jij een korte doelgerichte vragenlijst. Zo kan ik mij al goed verdiepen in jouw situatie.

N.a.v. de intake, de vragenlijst en de adviezen die je al mee naar huis hebt kunnen nemen, maak ik een persoonlijk advies; het mealplan! In het mealplan staat een weekschema van 5-dagen, want: structuur variatie en loslaten!

In ons vervolgconsult, van 30 minuten, evalueren wij jouw gezondheidsdoelen aan de hand van het mealplan en worden (nieuwe) adviezen gegeven en/of bijgesteld.

Dit traject kan zorgen voor meer richting, voor wanneer je even de draad bent kwijtgeraakt of wanneer je nieuwe kennis wilt opdoen over jouw systeem.

Inclusief
+ ️Intake van 1 uur
+ ️Vervolgconsult van 30 minuten
+ ️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingspatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.
+
️️️️Receptenbundel (hardcopy!) met meer dan 40 gezonde recepten en boordevol variatie
+ ️1-malig 10% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek

€250,-

Bloedonderzoek vraag een consult aan

plus package.

De start van dit traject ziet er hetzelfde uit als die van de Nourish to Flourish Support Package. Het verschil zit hem in de duur van het traject. Waar je bij het Support Package maar 1 follow-up moment met mij hebt, heb je er bij het Plus Package maar liefst 4! Namelijk: 2 vervolgconsulten en 2 telefonische belconsulten.

Dit traject is perfect voor wanneer je denkt niet te veel tijd nodig te hebben voor gedragsverandering en progressie, maar wel de richting zoekt. Je kan aan dit traject denken als je al meerdere diëten hebt gevolgd, maar niet de rust kan vinden jouw eigen structuur aan te pakken. Lees: niet diëten, maar de basis van jouw voedingspatroon aan pakken en te zorgen voor een leefstijlverandering i.p.v. een kort interventie. Meer over de structuur die ik je aan wil bieden lees je hier! 

KERNWAARDEN

Maar ook wanneer er al langer (vage) klachten spelen en je verlangt naar een klachtenvrij leven. In deze drie maanden kunnen wij (ook in combinatie met bloedonderzoek) op zoek naar de oorzaak en deze aanpakken!

De intake en de twee vervolgconsulten zullen verdeeld worden over de 3 maanden wat betekent dat er elke maand 1 consult plaatsvindt. De telefonische incheck momenten zullen plaatsvinden na de intake en na eerste vervolgconsult.

Inclusief
+ ️Duur: 3 maanden
+
️Intake van 1 uur
+
️2 Vervolgconsulten van 2×30 minuten
+
️2 Telefonische belconsulten: incheck momenten van 15 minuten
+
️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingspatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.
+
️️️️Receptenbundel (hardcopy!) met meer dan 40 gezonde recepten en boordevol variatie
+ 1-malig 10% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek

€370,-

Bloedonderzoek vraag een consult aan

premium package.

Flourish all the way!

Dit pakket is het traject dat de grootste garantie voor gedragsverandering geeft. Bewezen is dat gedragsverandering minimaal 3 maanden nodig heeft. MINIMAAL. Gun jij jezelf de tijd om op een liefdevolle en rustige manier bekend te worden met alle facetten rondom gezondheid, voeding en leefstijl? Zodat het vertrouwen in jou groeit het na deze 6 maanden zelf te kunnen en niet meer (zo vaak) in jouw eigen valkuilen te trappen?

De start van dit traject ziet er hetzelfde uit als die van de Nourish to Flourish Support Package. Het verschil zit hem in de duur van het traject. Het Premium Package biedt namelijk niet maar 1 follow-up moment, niet 4 momenten, maar zelfs 10 momenten dat ik met jou je voortgang bespreek!

Dit pakket is perfect wanneer je overtuigd en gemotiveerd bent verandering aan te brengen in jouw voedingspatroon, wanneer je al langer met klachten rondloopt die je maar niet kan verklaren, wanneer je al langer bezig bent met diëten die in het begin steeds een beetje lijken te werken, maar waarna je na een tijdje weer makkelijk terugvalt. 

Dit pakket is perfect voor iedereen die zich in zijn of haar kracht wilt voelen op het gebied van gezondheid en fitheid. Een klachtenvrij en gelukkig leven!

Inclusief
+ ️Duur: 6 maanden
+ ️️
️Intake van 1 uur
+ ️️
️5 Vervolgconsulten van 5×30 minuten
+ ️️
️5 Telefonische belconsulten: incheck momenten van 15 minuten
+ ️️
️Mealplan: persoonlijk advies op het gebied van voeding en suppletie. Een mealplan van ca. 20 pagina’s vol kennis over voeding, een fijn boodschappenlijstje die als tool gebruikt kan worden jouw voedingsgpatroon te ondersteunen en uiteraard jouw persoonlijke week menu.
+ ️️
️Receptenbundel (hardcopy!) met meer dan 40 gezonde recepten en boordevol variatie
+ ️️
️1-malig 20% korting op alle supplementen verkrijgbaar via de webshop of gelijk mee te nemen na het consult vanuit de studio. Met een unieke code kan je binnen 1 maand na het eerste consult jouw supplementen met korting in huis halen.

Excl. Bloedonderzoek

€590,-

Bloedonderzoek vraag een consult aan

Super deskundig!

“Als je opzoek bent naar iemand die je echt verder kan helpen met voeding, vitamines en gezondheid ben je bij Sophie echt aan het juiste adres. Ze is super deskundig, is duidelijk in haar adviezen en maakt deze heel persoonlijk! Daarnaast creëert ze een veilige omgeving waarin je echt jezelf kunt zijn en je verhaal kwijt kunt. Dat is mega waardevol!”

Jet van Dort / Media Jet

Zeer betrokken en persoonlijke aanpak!

“Ik ben erg blij met de stap om een traject aan te gaan bij Nourish to Flourish. Al vele bezoekjes aan de dokter gehad, maar nooit is er zo goed stap voor stap naar gekeken en begonnen bij de kern van het probleem.

Sophie werkt gestructureerd en geeft veel uitleg en praktische tips. Ze betrokken en kijkt echt naar een persoonlijke aanpak. Met handige tips en een maat gemaakt plan ben ik nu aan de slag gegaan en ik kijk uit naar de resultaten.”

Marieke

Prikkelbare darm aangepakt!

“Ik kwam bij Sophie omdat ik last had van een prikkelbare darm. Bij Sophie ben ik erachter gekomen voor welke voedingsmiddelen ik intolerant ben, waardoor ik nu minder last heb van mijn buik. De consulten bij Nourish to Flourish zijn fijn en bevatten veel uitleg. Zo weet ik nu beter hoeveel groenten ik nodig heb en hoe ik dit makkelijker kan implementeren in mijn voedingspatroon.

Sophie is een goede orthomoleculair therapeut en heeft een fijne persoonlijkheid. Ze staat open voor wat jij meemaakt en is niet te strict”

Xandra